jan 272018
 

Verslag zeeviswedstrijd HSVK

26-1-2018

Voor vandaag stond er weer een avond wedstrijd op het programma. Bij aankomst op de pier leek het als dat er een feestje gaande was, zoveel auto’s stonden er op het parkterrein bij de pier om 19 uur s’avonds. Het bleken achteraf toch vissers te zijn en het was een drukke boel op de pier. Noodgedwongen moesten we aansluiten bij het minder diepe gedeelte in de rij van vissers om onze wedstrijd te kunnen houden. Voor de vangsten maakte het echter niets uit en hebben we evengoed nog leuk vis gevangen. De vangsten bestonden voornamelijk uit schar. De twee wijtingen en een puitaal waren de uitzondering. Zie de uitslag hieronder.

Nico Gertenbach 730 31
Puck Verhart 724 30
Jan de Reus 625 27
Paul Bel 438 19
Wil Brandjes    
totaal 2517 107
     

 

De volgende wedstrijd is wederom op de Noordpier op de zondagmorgen  van 4 februari 2018.

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: