feb 022018
 

We zijn begonnen en onze eerste driedoornige stekelbaars is binnen. We begonnen om drie minuten voor zes en dat houdt in, even gauw eten en naar de monitorplek. Paul was al ter plekke en later kwam Theo Breedijk ook nog even kijken. De eerste trek was helemaal niets, niks, nakkes, nada. Dat gold ook voor de tweede trek en de derde trek en de vierde trek. Dus we begonnen eigenlijk al te balen, want het was vies koud en kregen ook nog een bui hagel en regen op onze pet, dus we stonden niet echt gezellig, maar goed, bij de laatste trek zaten twee minuscule driedoornige stekelbaarsjes en daar doen we het dan maar weer voor.  Ik weet alleen dat er bij de Oranjesluizen een driedoornige is gevangen, voor de rest is er nog niets ingevuld, dus kan ik nog niet kijken of en wat er gevangen is. Dat zie ik volgende week pas, dus…………Wordt vervolgd.

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: