feb 062018
 

Dit was nog minder dan afgelopen donderdag, deze keer helemaal niets gevangen op een krab na, volgens mij is het een Noordzeekrab ( betje ), te zien aan die dikke scharen. Voor de rest stonden we alleen maar te verkleumen, je moet er wat voor over hebben. Er stond een vieze dunne N-Oosten wind, slechts 2 gr. boven nul en dan ook nog niets vangen. Donderdag moeten ( nou ja, moeten, we doen het zelf natuurlijk ), we weer en de vooruitzichten zijn ook niet echt opbeurend, matige vorst, maar we zullen zien, ik verwacht niet dat de ringvaart dicht ligt en als dat wel zo is zijn we gauw klaar. Ook bij andere monitorplekken was het slecht, Donderdag is er wel een driedoornige gevangen bij de Oranje sluizen, een baars bij Gemaal Halfweg en twee witten bij Aetsveld-Oost, dat was de hele vangst van vorige week.  Wordt vervolgd……………

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: