feb 132018
 

Gelukkig was het droog deze keer dat we aan het monitoren waren en ook niet zo idioot koud, maar wat betreft de vangsten blijft het toch zuinig. Eerste trek niets, de tweede trek leverde een driedoornige stekelbaars op en weer een krabbetje, maar niet degen die we al een paar keer gevangen hebben. Als ik deze zou moeten determidingesen moet ik even gaan zoeken op internet en ik denk dat ik het gevonden heb, meest waarschijnlijk dat het een strandkrabbetje is, een vrij algemeen voorkomende krab. Voor de rest bleven de netten leeg, net zoals de andere 8 plekken waar gemonitord is. Totaal worden op 10 plekken gemonitord, maar twee daarvan beginnen volgende maand waarschijnlijk. Nou, wat is er gevangen bij de anderen, wij staan met de vangst van maandag op 4 stekeltjes. Gemaal Overtoom had de eerste vangst vorige week vrijdag 2 Driedoornige stekels. Westzaan had op 1 feb. De eerste stekel. Gemaal  Halfweg staat op 3 stekels gevangen op 8 feb. Oranjesluizen staat op 1 stekel die ze op 1 feb. gevangen hebben. Aetsveld-oost staat wat totale vangst van wit op plek 1 met 75 witten en 2 tiendoornige stekelbaars en dat was de uitslag tot nu toe. Als he goed is zouden we nu toch wat meer moeten gaa vangen, volgens de berichten, we zullen zien. 

Wordt vervolgd………..

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: