apr 062018
 

Dit was zo’n avond dat het mee zat, het weer redelijk en droog, beetje fris ( je moet wat te zeuren hebben) vangsten goed, eigenlijk geweldig. Eerste trek kruisnet, eigenlijk zoals gewoonlijk niets, met schepnet gelijk al 8 aal. Tweede trek iets beter  3 glasaal in het kruisnet en met schepnet 10 stuks. Derde trek kruisnet 8 glasaal en met schepnet waren het er 12, waarvan er 1 aal bij zat die geen glasaal meer genoemd kan worden, dit was al bijna een paling. Vierde trek kruisnet 10 aaltjes en 3 kleine krabbetjes die nog niet te defidingesen waren en met schepnet 21. Vijfde trek kruisnet 11 glasalen, twee stekeltjes en met schepnet, niet schrikken, 55 glasalen. Paul bleef ze vangen, maar een gekleurde aal of stekel zat er weer niet bij. Alles bij elkaar opgeteld komen we uit op 32 glasalen, 2 stekels en 3 krabbetjes met het kruisnet en 106 glasalen gevangen met het schepnet. Nog twee keer dan zitten we op de helft en dan gaan we eens kijken wat de totalen zijn. Dit is wat je noemt een bak vol aaltjes.

Wordt vervolgd……..

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: