jun 122018
 

Alle inwoners van de gemeente Beverwijk maken op zondag 24 juni kennis met het sportaanbod in hun gemeente. De verenigingen presenteren op enthousiaste wijze hun activiteiten. Bent u nieuwsgierig? Dan is dit uw kans om te weten te komen wat er allemaal te doen is. U kunt meedoen, beleven en ook genieten van de optredens. De toegang is gratis.

 Nieuwe naam:

Dit jaar zal de SportFair een nieuwe naam krijgen. Anders dan voorgaande jaren zijn de buurtsportcoaches van Beverwijk nauwer betrokken bij de organisatie van het evenement. Er is voor een nieuwe datum gekozen (niet meer op moederdag) en daar past dus ook een nieuwe naam bij! De Fair heet dit jaar ‘Beverwijk Fit & Actief’. Net als alle andere activiteiten die de buurtsportcoaches in Beverwijk organiseren. 

 Veel activiteiten

De verenigingen nodigen u uit om mee te doen met hun activiteiten. Een mooie manier om in korte tijd kennis te maken met veel sporten in uw omgeving. En wellicht wordt u wel enthousiast om lid te worden van een sportverenging. Een unieke kans. Laat die niet voorbij gaan.

Podium programma

Er is een podium aanwezig waar u kunt genieten van mooie dansoptredens en sportdemonstraties. Er is een dagvullend programma. Ga er eens lekker voor zitten en geniet van dans, muziek en demonstraties.

 Kinderprogramma

Voor de kinderen is er een leuk programma. Er zullen springkussens aanwezig zijn en de kinderen kunnen natuurlijk meedoen met alle sporten. Ook de dansmatten (e-games) van Beverwijk Fit & Actief zijn aanwezig op deze dag. De kinderen krijgen via school een zeskampkaart of je kan die ophalen bij de informatietent. Doe je mee aan zes activiteiten dan krijg je een mooi aandenken.

Straatvoetbaltoernooi

Op de dag is er ook een straatvoetbaltoernooi van Streetrulez. Schrijf je op de dag in om mee te doen met het 3 tegen 3 straatvoetbaltoernooi. Om 11:00 uur start de inschrijving en deelname is uiteraard gratis. Doe mee met jouw team en wordt kampioen!

 Workshopsportbestuurders

Voor de Sportbestuurders wordt er op Beverwijk Fit & Actief ook een aantal interessante workshops gegeven. Zie hier het programma van 12:00 – 13:00 uur:

  • Presentatie van Beverwijk Fit & Actief en de buurtsportcoaches. Wie zijn de buurtsportcoaches en wat kunnen zij betekenen voor uw vereniging?
  • Presentatie van BHC Overbos over de invoering van de rookvrije sportvereniging
  • Presentatie van Beverwijk drinkt water in samenwerking met Join the Pipe.

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze workshops. U kunt u bestuur aanmelden via info@sportfair.nl.

Ontdekken – beleven – meedoen

Ben jij ook aanwezig op zondag 24 juni bij de sporthal de Walvis. Vanaf 11:00 uur bruist het van sport bij de sporthal. Kom ontdekken wat er allemaal te doen is in de gemeente Beverwijk.

Beleef de vele sporten. Doe mee met hun activiteiten en geniet van de presentaties.

Op www.sportfair.nl staan de deelnemers.
De SportFair wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Beverwijk, st. SportFair, Buurtsportcoaches van Beverwijk Fit & Actief, sportaccommodaties Beverwijk en de Sportraad Beverwijk.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: