jun 012018
 

Het is nog steeds warm als wij gaan monitoren, gisteravond om 22.30 was het nog steeds 21 graden. Gelukkig konden we monitoren, donderdag middag hadden wij nog een viswedstrijd, die werd eerst een half uur uitgesteld en na een uur vissen alsnog afgeblazen vanwege het weer ( code oranje ). Dan ga je dus zeiknat naar huis met al je zeiknatte spullen en moet je maar weer zien dat het allemaal weer droogt. Dus ik had er eigenlijk niet zoveel vertrouwen dat we zouden gaan monitoren, maar hoe anders kan het gaan. Gelukkig begon het zonnetje te schijnen en kon ik alles lekker buiten zetten om te drogen en het zonnetje bleef schijnen.  Ook wat de vangst betreft geweldig, even een klein dipje gehad, maar ze zijn er weer. Eerste trek16 glasaal in het kruisnet met 2 stekeltjes van nog geen twee cm en 1 stekel van  5 cm  en 25 glasalen met schepnetje, dus dat begon al weer goed. Tweede trek kruisnet 10 glasalen die met het kruisnet gevangen zijn en 1 paling van +/- 40 cm, plus een stekeltje en 30 met het schepnetje. Derde trek kruisnet29 glasalen en 2 stekeltjes en met schepnet 40 glasalen. Vierde trek kwamen er 35 glasalen met het kruisnet mee naar boven en 1 stekeltje en met schepnet werden er 51 gevangen. Vijfde trek kruisnet nog eens 38 glasalen en 2 stekeltje en met schepnet werden er ook nog 30 gevangen. Maar er zat geen enkele gekleurde bij en dat is wel jammer, want ze hebben er weer heleboel los gelaten. Dat brengt de stand op 128 glasaal, 1 paling van 40 cm, 8 stekels van +/- 2 cm en 1 stekel van 5 cm en 176 glasaal die met schepnetje gevangen zijn. Nog 1 maand te gaan, dan is het weer afgelopen.

Wordt vervolgd…………..

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: