jun 092018
 

Het blijft vervelend maar ook deze avond was het warm en weer geen stroming en dat merk je toch wel aan de vangst. Als er maar een beetje stroming staat gaat het toch wel beter, maar de eerlijkheid gebied me wel te zeggen dat de vangst toch wel een heel stuk minder wordt, niet alleen bij ons, maar over de hel linie en we naderen het eindje, voor mij nog zes keer en dan is het wee gebeurd voor een  ( half ) jaar. In ieder geval de vangst van vandaag, slecht, heel slecht. Eerste trek kruisnet 2 glasaaltjes en met schepnet niets. Tweede trek kruisnet 1 glasaal en schepnet niets. Derde trek kruisnet niets en met schepnet 1 glasaal. Vierde trek kruisnet 3 glasaal en1 stekel en met schepnet zelfs 8 glasalen. Vijfde trek wist slechts 1 glasaal het kruisnet te vinden en 1 stekeltje en met schepnet 6 glasalen gevangen. De anderen zijn allemaal over gegaan op baars en snoekbaars, daar wordt op dit ogenblik toch wel het een en ander van gevangen, de Waker wist 180 baarsjes te vangen en  bij Kadoelen 430 baarsjes. Dat zijn leuke aantallen.

Wordt vervolgd………..

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: