jun 262018
 

Een rustige avond, beetje te rustig, geen stroming, dus dat houdt in, weinig vis, helaas. De een na laatste avond monitoren, donderdag nog even om 22.35 en dan is het over. Eerste trek kwam er 1 baarsje mee omhoog, voor de rest helemaal niets, ook niet met schepnet. Tweede trek ook 1 baarsje en met schepnet ook weer niets. Derde trek kruisnet helemaal niets, maar met schepnet 2 glasaal. Vierde trek kruisnet, ja hoor, toch 2 glasaaltjes die even van het uitzicht boven water mochten genieten, of ze er blij mee waren weet ik niet, waren niet van die praters en met schepnet werden er 3 opgevist. Vijfde trek kruisnet nog eens 2 glasaaltjes, 1 driedoornige en met schepnet 4 glasaal. Dat was de hele vangst van deze avond. Laten we hopen dat het donderdag voor de laatste keer een knaller gaat worden, zou ik ( wij ) heel leuk vinden, we zullen zien.

Wordt vervolgd………..   

Sorry, the comment form is closed at this time.