jun 292018
 

Ook deze laatste avond was het hel zuinig, heldere avond, redelijk weer met toch wel stevige wind en geen stroming en dat was een slecht teken. Eerste trek kruisnet niets, met schepnet 2 glasaal. Tweede trek kruisnet niets, met schepnet 1 glasaal. Derde trek kruisnet niets en met schepnet 7 glasaal. Vierde trek was er 1 glasaal die wel eens wilde kijken wat er gebeurde en met schepnet 9 glasaal. Vijfde trek kruisnet niets en met schepnet 7 glasaal. Dat komt neer op 1 glasaal met kruisnet en 26 met het schepnet. Wat we nog wel gevangen hebben is een zager, je ziet hem op de foto aan de rechterkant, dat oranje staafje. Dit was de laatste avond dat er gemonitord werd en nog niet alles is ingevuld, dus volgende week maandag ga ik kijken wat de totale vangsten zijn en dan is het helemaal klaar voor een half jaar, volgend jaar beginnen we weer in maart, maar voor het zover is, krijgen we als dank nog een BBQ en er komt natuurlijk nog een bijeenkomst waarin we horen hoe het gegaan is en dat wordt ergens in november, denk ik. Dus je bent nog niet van mij af, hou de website in de gaten, in ieder geval volgende week. Als afsluiting hebben we er nog een  ( 1 ) biertje op gedronken, ja, eentje maar, we moeten nog wel naar huis, snappie. 

PROOST.  TEAM  BEVERWIJK.

Paul Bel, John de Jonge, Jack Valk en Edwin Teeling

Wordt vervolgd……………

 

        

Sorry, the comment form is closed at this time.