jun 252018
 

Deze keer gevist in Alkmaar en ook daar is bijna geen baars te vinden. Ook het deelnemersaantal neemt geweldig af. Deze keer stonden we met vier man op de parkeerplaats, gelukkig was Joop de Kruijf uit zijn werk gekomen, anders waren er slechts 3 baarsvissers aanwezig. Zo kun je geen competitie meer houden. Door ziek en zeer wordt het allemaal wat minder en daar doe je helemaal niets aan. In de eerste zin meldde ik het al, slechte wedstrijd. Eerste stek was voor Henk die 2 baarzen wist te vangen. Tweede stek was voor Jack en Henk die allebei 2 baarzen wisten te vangen. Wel een groot verschil in grootte, die Henk gevangen had was normale maat, 12 tot 15 cm, die van Jack daarentegen waren veel kleiner, slechts een cm of 5. Dus ook de kleintjes komen er weer aan. Derde stek was voor Joop de Kruijf met 3 baarzen. Vierde stek was voor Jack met  8 baarzen en ook de laatste stek was voor Jack met 4 baarzen. Totaal zijn er 40 baarzen gevangen door deze 4 vissers. Wat wel weer een voordeel is, dat degene die nu mee gaat doen, Tom Moolevliet, Edwin Teeling of Joop Waterman kunnen dit nog goed maken, omdat de voorsprong nog niet heel groot is. Als de hele groep compleet is zijn we met 7 baarsvissers.

Naam Stek 1 Stek 2 Stek 3 Stek 4 Stek 5 Totaal

 

1 VALK J. 1 2 0 8 4 15
2 KAMP V.D. H. 2 2 2 3 2 11
3 KRUIJF DE J. 1 1 3 3 1 9
4 WEERT VAN G. 0 0 0 3 2 5

 

Totalen : 4 5 5 17 9 40

Sorry, the comment form is closed at this time.