jun 082018
 

De vierde wedstrijd van de woensdagavond-competitie van Hsv Kennemerland werd gevist aan het Noordhollandskanaal te Starnmeer gemeente Alkmaar. Hetzelfde parcours als afgelopen zondag zodat vissers welke zondag slecht presteerden zich kunnen revancheren. Onder goede omstandigheden was door Willem van Tol en Nico Schouws een mooi parcours gestoken de stekken op ruim 40 meter van elkaar. Loten en om zeven uur vlogen de eerste korven richting overzijde en kozen enkele vissers om ook de stok uit te zetten en daar zwaar op te voeren. Je zag al snel hengels krommen, de eerste platte werden geland. Op kop weet Dolf Rijs met een behoorlijke snelheid vissen te landen. Zijn buurman Nico Schouws heeft na veertig minuten nog geen beet gezien. Op staart tracht Willem van Tol vandaag een goed resultaat te vissen, maar het blijkt puur lastiger dan afgelopen zondag. De enige die geen moeite lijkt te hebben de vis te vinden is Cor Martens. Nadat hij het eerst met de stok heeft geprobeerd, schakelt hij na de feeder en vis na vis wordt geland. Michiel Kraay die afgelopen zondag bijna 20 kilo ter weging aan bood, heeft nu moeite om vis te vangen. Vandaag zijn kleine haken en schraal voer in het voordeel. Door de gedekte tafel van zondag blijken de vissenbuikjes nog te goed gevuld. Na 2,5 uur klinkt het eindsignaal en gaan de weegploegen op pad. In vak A weet Cor Martens met overmacht de wedstrijd te winnen met bijna 12 kilo, op ruime afstand wordt Nico Schouws tweede en Dolf Rijs derde. In het ander vak gaat de winst naar Jean Chagineu, die het laatste half uur de vis er vol op kreeg en zo ruim 8 kilo kon binnen harken.  Willem van Tol wist op de staartstek toch tweede te worden, de derde plaats ging naar Gert Kraay.

 

Uitslag 4e Zomeravondcompetitie.

  Vak A      
         
1 Cor Martens 11.839 gram
2 Nico Schouws 8.091 gram
3 Dolf Rijs 7.256 gram
4 Sjaak Veldt 6.972 gram
5 Peter Krijgsman 6.662 gram
6 Harrij van Dessel 316 gram
         
  Vak B      
         
1 Jean Chaigneau 8.300 gram
2 Willem van Tol 3.622 gram
3 Gert Kraay 2.050 gram
4 Michiel Kraay 907 gram
5 Nico Out 503 gram

 

Tussenstand zomeravond na 4 wedstrijden minus slechtste resultaat.

1 Cor Martens 4 Kl.pnt 28013 gram
2 Peter Krijgsman 5 Kl.pnt 24992 gram
3 Jean Chaigneau 5 Kl.pnt 21965 gram
4 Dolf Rijs 5 Kl.pnt 19038 gram
5 Nico Schouws 7 Kl.pnt 23373 gram

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: