jul 282018
 

Deze keer hadden de twee buitenstekken aan de Rosa Manussingel de meeste vis gevangen. Harry van Dessel was steeds aan het worstelen met grote takken die op zijn visstek lagen, Rob Sprengers die naast Harry zat vertelde dat hij lekker gevist had en daar gaat het toch om. En nu blijkt toch maar weer dat stek 1 toch wel een stek is waar veel vis kan worden gevangen want Jack Valk wist daar maar liefst 178 vissen te vangen en stak met verve uit boven de vangsten van de overige deelnemers. André van Pel had zich vergist in de tijd en kwam aanzetten toen de andere vissers zich al aan het installeren waren. Stom hoor van een secretaris die altijd opschrijft hoe laat we moeten verzamelen. Totaal zijn er 591 vissen gevangen in zeer warm weer, maar gelukkig gaf de schaduw van de bomen na enige tijd toch wat verkoeling.

 

Naam stek aantal   soort rang
J.Valk 1 178     1
A.v.Pel 9 92     2
T.Colonnello 5 64     3
T.Kanon 7 59     4
A.J. Castricum 8 54     5
P.Hakkenberg 6 50     6
T.Moolevliet 2 45     7
R.Sprengers 3 40     8
H.v.Dessel 4 9     9
F.Rusman          
G.v.Weert          
TOTAAL   591      

 

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: