jul 142018
 

Het was prachtig weer, nauwelijks wind en de vissen hadden er zin in evenals de vissers. Bijna iedereen heeft goed gevangen. Harry van Dessel had de pech dat er een snoek op zijn stek rond zwom, die kreeg hij op een gegeven ogenblik met het binnenhalen van een visje inderdaad aan de haak. Hij moet wel met een stevige lijn gevist hebben want i.p.v het breken van zijn lijn brak zijn hengel. Gelukkig hebben we een reddende engel in de groep want Teun Kanon heeft na afloop van de wedstrijd de kapotte hengel mee naar huis genomen en die zal er voor de volgende wedstrijd wel weer pico bello uit zien. Rob Sprengers zat af en toe te worstelen met waterpest maar zover ik kon zien verspeelde hij nu geen lijntje zoals bij de vorige wedstrijd in dit water. Teun Kanon die bij het loten al wenste dat hij niet stek 1 kreeg en deze ook niet kreeg omdat Toon Colonnello deze stek kreeg hadden na afloop even een onderonsje en hoorde ik Toon zeggen dat die stek inderdaad zoals Teun al eerder opperde geen goede stek was. Dan vraag ik mij alleen af dat wanneer je 98 vissen vangt waarom dit geen goede stek is.
Wel blijken in het algemeen de stekken 1 t/4 minder goed te vangen dan de stekken 5 t/m 11. Het gemiddelde aantal vis per man op de stekken 1 t/m 4 is 40 stuks terwijl op de stekken 5 t/m 11 het gemiddelde ligt op 95 stuks.

Naam STEKNR. aantal soort rang
         
G.v.Weert 10 124   1
T.Kanon 9 116   2
J.Valk 6 112   3
A.J. Castricum 11 109   4
T.Colonnello 1 98   5
P.Hakkenberg 8 97   6
T.Moolevliet 7 93   7
F.Rusman 2 73   8
A.v.Pel 3 66   9
R.Sprengers 4 47   10
H.v.Dessel 5 20   11
TOTAAL   955    

Sorry, the comment form is closed at this time.