aug 052018
 

De 12de wedstrijd in het Noord Hollands kanaal was niet zo’n succes voor wat betreft de vangsten. Door de 10 deelnemers zijn slechts 56 vissen gevangen daarvan nam Teun Kanon 25 vissen voor zijn rekening. Wat Jack Valk allemaal aan het doen was weet ik niet maar zag hem meer bezig met zijn materiaal dan met vissen en toen hij eenmaal een vis ving kwam er een kreet zo van: “Vang ik eindelijk een vis, is het een baars!” Maar, gelukkig wist hij nog 1 voorn te vangen, hoe sarcastisch moet je zijn om dit te schrijven.

Ik ( Jack )zat ongelooflijk te kl……… Mijn elastiek knapte precies op het moment dat ik nog even wilde kijken of het elastiek er wel goed uitkwam, precies op dat moment ging de fluit en kon ik gaan repareren, kom ik er achter dat ik eigenlijk geen spullen had om het te maken en je wilt je buurman ook niet lastig vallen, want je zit wel in een wedstrijd. Toch kijken of er nog gevist kan worden en de reservehengel maar opgetuigd. Mijn langste tuigje is natuurlijk maar zes meter, want je vist met elastiek en dat is allemaal op maat, maar aan de reservehengel zitten nog kikkertjes op anderhalve meter van de top en als je dan je lijn er op zet en het water is 4 meter diep, heb je geen opslag meer, dus de lijn verlengen en na een uur pielen kon het eindelijk te water en gelukkig was het mooi weer, alleen kom je wel om te vissen en niet om te repareren.

Omdat de 3de wedstrijd van deze competitie was afgelast door het zeer slechte weer kwam de commissie met het voorstel om deze wedstrijd alsnog te houden. Daardoor moet wel e.e.a. verschoven worden. Dat houdt in dat de koppelwedstrijd en vervolgens de prijsuitreiking een week later is en op de datum dat de koppelwedstrijd staat gepland de inhaal wedstrijd. Ter verduidelijking: Donderdag 23 augustus inhaal wedstrijd. Donderdag 30 augustus koppelwedstrijd en prijsuitreiking.

Naam stek aantal soort rang
T.Kanon 1 25   1
A.v.Pel 3 7   2
P.Hakkenberg 5 6   3
A.J. Castricum 6 5   4
T.Moolevliet 2 5   4
R.Sprengers 7 4   6
H.v.Dessel 8 3   7
J.Valk 4 1   8
F.Rusman 9 0   9
G.v.Weert 10 0   9
T.Colonnello   0   11
TOTAAL   56    

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: