nov 302018
 

Op 84-jarige leeftijd is Harry van woensdag 28 op donderdag 29 november komen te overlijden. Hij was woensdag 28 november 55 jaar getrouwd en om donderdagochtend om 00.05 overleden. Heeft nog gewacht tot de trouwdag over was. Harry is al een ongelooflijke tijd lid van de vereniging en ik ken hem al een jaar of 40 en vis al 23 jaar met hem als baarsvisser, maar dat was niet de enige discipline die hij had, was echt van alle markten thuis, met de boot de zee op, witvissen, 55+ witvissen,  baarsvissen. Heb even gekeken hoe lang Harry al in de commissie zit en ik kan terug gaan tot 1994 en toen zat hij al in de commissie baars met Chris Boterman ꝉ , Jan Timmerman ꝉ en Joop Engels. Ik heb Harry leren kennen als een eigenwijs mannetje die wel wist waar hij over praatte en ook toen ik als voorzitter van de baarsvissers aantrad in 2000 heb ik veel van hem geleerd. Soms ook met wat hardere woorden, maar we kwamen er altijd uit. De laatste tijd ging het allemaal wat moeilijker en werd aan de waterkant door iedereen geholpen, ook met witvissen ging een van zijn kinderen mee om hem bij te staan om de vis te landen, de boel uit de war halen en zo meer, waarvoor zeker respect voor uitgesproken kan worden. Ook voor zijn vrouw die elke week toch maar weer maden en wormen voor hem ging halen bij Rik. Wij wensen zijn vrouw Nel, kinderen en kleinkinderen veel sterkte met dit verlies.

 

Er is gelegenheid tot condoleren op dinsdag 4 december van 19.00 tot 19.30 in de aula van Uitvaartcentrum ”Eeken” , Laan van Meerestein 10  te Beverwijk. 

De afscheidsdienst wordt gehouden op donderdag 6 december om 11.00 uur in de aula van Begraafplaats ”Duinrust” Bankenlaan 174 te Beverwijk

Aansluitend begeleiden wij Harry naar zijn laatste rustplaats

Na de begrafenis komen wij samen in de ontvangkamer van de begraafplaats

 

 

  

Sorry, the comment form is closed at this time.