mrt 052019
 

Dit is eigenlijk de eerste keer dat we kijken of er wat te halen was. Vorige keer was het even kijken of er wat zat en dat was toen niet veel, maar nu we voor het echie bezig zijn, mogen we zeker niet mopperen. Allereerst lag de plek waar wij monitoren er net zo bij als wij hem achter gelaten hebben vorig jaar,  alle riet wat we vorig jaar weggehaald hadden is weggebleven, dus konden gelijk aan de gang. Eerste trek begon zuinig, slechts 2 glasaaltjes in het schepnet. Ja, we zijn net als vorig jaar ook weer bezig met het schepnetje en ook dat ging heel goed. Tweede trek met schepnetje nog even niets, maar met kruisnet 2 glasaal en een stekeltje. Derde trek kruisnet 1 glasaal en met schepnet 8 glasalen, 4 Harders en 1 stekeltje  te vangen. Vierde trek met kruisnet 2 glasalen en met schepnet kwamen 9 glasalen, 15 Harders mee naar boven en de laatste trek met kruisnet 1 glasaal en 2 stekeltjes en met schepnet 8 glasalen gevangen. Dus we mogen sowieso niet klagen met deze eerste keer monitoren en dat doen we ook niet.

    

Sorry, the comment form is closed at this time.