mrt 122019
 

Gelukkig was de wind wat gaan liggen en konden we redelijk blijven staan, de wind was wat afgenomen maar de vangsten ook gelijk en dat vond ik toch wat minder, we gingen zo goed. Hopen in geval dat dit niet doorzet en dat de vangsten weer beter worden. De eerste trek was helemaal niets, nakkes, nada, heel vervelend, we hadden nog een toeschouwer die wel eens wat wilde zien. Nico Gertenbach kwam even langs, die had gehoord dat wij zoveel vingen en wilde dat met eigen ogen aanschouwen. Tweede trek kwam er 1 glasaal mee naar boven in het kruisnet en werd er 1 glasaal gevangen met schepnet. Toen had Nico het eigenlijk wel gezien en ging naar de koffie thuis. Derde trek kwamen drie glasalen in het kruisnet omhoog met een driedoornige stekel en met schepnet werd 1 glasaal gevangen. Vierde trek kruisnet niets en met schepnet 2 glasaaltjes. Vijfde trek 2 glasaaltjes met het kruisnet en met schepnet niets.  Dus bleef het bij 6 glasaaltjes, 1 stekel Kruisnet en 4 glasaaltjes met schepnet. Helaas, peanutbutter.

Wordt vervolgd……………

Sorry, the comment form is closed at this time.