mrt 192019
 

Eindelijk een keer van die wind af, nog wel wat frisjes, maar goed te doen en wat belangrijker is, de vangsten lopen weer wat op- naar mijn gevoel niet hard genoeg- maar goed , we vangen wat en dat is meer dan anderen kunnen zeggen. Eerste trek kruisnet 2 glasalen en met schepnet ook 2. Tweede trek kruisnet, twee Hardertjes en met schepnet1 glasaal. Derde trek kruisnet 1 glasaal en met schepnet 7 glasaaltjes en ook weer 1 Hardertje. Vierde trek kruisnet 2 glasaaltje en met schepnet 7 glasalen. Vijfde trek kruisnet ook weer 2 glasaaltjes en met schepnet wisten we er 12 te vangen. Totaal 7 glasaal met kruis net en 31 glasalen en 3 Hardertjes, toch een knappe vangst voor een doordeweekse maandag. Heb nog even naar dezelfde datum in  het verleden gekeken, moet je eigenlijk niet doen, maar goed, 2015 1 glasaal en 20 stekeltjes, 2016 niets, 2017 1 stekel en 1 botje, 2018 6 glasaal en 4 stekels. Dus wat dit betreft mogen we zeker niet klagen. Ook had de gemeente de moeite genomen om de boel weer eens op te knappen, zodat wij wat beter op onze plek konden komen, dat was een hele verbetering.

Wordt vervolgd…………

Sorry, the comment form is closed at this time.