mrt 222019
 

Mooi weer om te monitoren, nog wel even de dikke jas aan en een hele mooie vangst, Nu moeten we  wel opletten, ik had vorige keren weel gezegd dat de temperatuur omhoog ging  en hoopte dat ook de vangst mee omhoog ging. Ik kan je vertellen, dat is gelukt. Alleen  nu toch weer oppassen, hardlopers, zijn doodlopers. Laten we daar niet van uitgaan. Dit was een vangst volgen het boekje, ongelooflijk. Mar goed, ik zal je niet langen in spanning houden. Eerste trek 5 glasalen en 1 stekel in het kruisnet. Met schepnet 12 glasaal. Tweede trek kruisnet 4 glasaal en met schepnet 20 glasalen.  Derde trek kruisnet 5 glasalen en met schepnet wist Paul er 19 te vangen. Vierde trek kruisnet 9 glasalen en met schepnet haalde Paul er 22 omhoog. Vijfde trek kruisnet nog eens 5 glasalen en met schepnet ook nog een 21. Dat brengt het totaal op 29 glasaal en 1 stekeltje met kruisnet en 94 glasalen met schepnet. Dat zijn mooie vangsten.  Ik heb nog even gekeken op de andere monitorplekken en ik hoop voor hun dat ze ook naar betere vangsten gaan, want daar is het eigenlijk wel bedroevend. Wij wensen ze veel succes toe.

Wordt vervolgd………….

Sorry, the comment form is closed at this time.