apr 052019
 

Nog steeds wat frisjes, maar wel goed te doen. Wij blijven nog steeds goed vangen ten opzichte van andere plekken langs het Noordzee Kanaal. Eerste trek kruisnet kwamen er 3 glasaaltjes en een bot mee naar boven. Normaal zijn het postzegeltjes van een cm of 2, maar dit was er toch een serieuze van een cm of 15. Met het schepnetje kwamen er 6 mee naar boven. Tweede trek kruisnet 5 glasaaltjes en met schepnet 8 stuks. Derde trek kruisnet 12 glasaaltjes en met het schepnet ook 12 stuks. Vierde trek kruisnet kwam de klapper,  13 stuks, maar met schepnetje 33 stuks, dat zijn aantallen en begint het op werken te lijken, voor zover ik me dat nog herinner, want ik ben er al een tijdje uit en daarom tijd voor dit soort leuke dingen. Vijfde trek kwamen er met kruisnet nog eens 10 naar boven en met schepnet ook nog eens 17. Dat maak t toch weer een totaal van 43 met kruisnet en 76 met schepnet en zitten nu al boven de 200 met kruisnet en boven 400 met schepnet, terwijl het grootste deel nog moet komen. We zullen zien.

Wordt vervolgd…………

Sorry, the comment form is closed at this time.