apr 092019
 

Deze keer nog even een – allerlaatste – reactie op het feit dat wij met een schepnetje aan de gang gaan. Wij doen dit al vijf en met toestemming van projectleiders van RAVON. Die weten er van en zijn ook verschillenden keren wezen kijken en hebben nooit gezegd dat het niet mag, niet toestaan, niet relevant is of wat dan ook. DOESLIEF. Laat iedereen gewoon in zijn/ haar waarde. Wij gaan gewoon door met schepnetje en dat bevalt best.  Ze worden apart  in een grafiek vermeld zoals ik vorige keer al zei. Als je niet wilt weten wat we vangen met schepnet, sla dat dan over en lees wat je wel wil weten. Nu over tot de orde van de dag. Dit was weer een vangst om niet te vergeten, ze komen er aan, in grote aantallen en wij hebben de eerste. Eerste trek kwamen 17 glasaal met kruisnet en met schepnet 15 stuks. Tweede trek met kruisnet 8 stuks en met schepnet we 40 glasaal. Begint echt op werken te lijken. Derde trek kruisnet18 glasaal  en met schepnet nog eens 20 glasaal. Vierde trek kruisnet 9 glasaal en met schepnet 35 glasaaltjes. Toen was het bijna op, er kwam er nog 1 mee naar boven met kruisnet, maar met schepnetje toch nog 30 glasaaltjes. Dat maakt een totaal van 53 glasaal met kruisnet en 1 stekeltje en met schepnet 140 stuks. Wij vangen eigenlijk alleen maar glasaal, terwijl De Waker en Aetsveld oost wat meet in de witten zitten en grondels. Bij Overtoom begint de glasaal ook een beetje te komen.

 

 

 

 

 

 

Wordt vervolgd……..

Sorry, the comment form is closed at this time.