apr 132019
 

Dit was bijna de zuinigste avond van de week, dun windje, dus erg fris en de dikke jas was echt wel weer nodig en ook de vangst was niet om over naar huis te schrijven – doen we ook niet –  waarschijnlijk toch een verkeerde avond, normaal staan we op donderdag te monitoren, maar vanwege de ledenvergadering een dag uitgesteld. Denk dat we beter de ledenvergadering hadden kunnen uitstellen, maar ok dat zullen we nooit weten, gedane zaken nemen geen keer, zeggen ze. Maar goed de vangst, eerste trek 1 glasaal in het kruisnet en met schepnet 2 glasaaltjes. Tweede trek, dit is ons nog nooit gebeurd, HELEMAAL NIETS, ook niet met schepnet, Derde trek kruisnet ook niets, maar met schepnet 3 glasaaltjes. Vierde trek, 4 glasaaltjes met kruisnet, maar met schepnet slechts 1, ook dit is ons nog nooit gebeurd, dat we meer met kruisnet hebben dan met schepnet. Vijfde trek leverde 2 glasaaltje op in het kruisnet en ook 2 in het schepnet, zodat de standen bijna gelijk waren, Totaal  7  glasaal met kruisnet en 9 glasaal met schepnet.

Wordt vervolgd………..

Sorry, the comment form is closed at this time.