apr 022019
 

Redelijk weer maar nog wel de dikke jas aan, was een dun windje. De vangsten waren ook weer redelijk, we blijven nog steeds alleen maar glasaal vangen en twee keer een witjes. Eerste trek kruisnet leverde een glasaal en een verdwaald of verdwaasd witje op, dat weet ik niet en ook het schepnet 1 glasaal. Tweede trek kruisnet 2 glasaal en schepnet 5 glasaal. Derde trek kwamen er 4 glasaaltjes mee naar boven en met het schepnet 4 glasaaltjes. Vierde trek met kruisnet 3 glasaal en met schepnet 10 glasaal. De vijfde trek kwam slechts 1 glasaal boven water, maar met het schepnet wist Edwin er 21 te pakken. Dat is bij elkaar toch weer 41 met schepnet en 11 met het kruisnet, dat was wat minder. Verder wordt er op alle plekken langs het kanaal niet zo heel veel  gevangen.

Het wordt een beetje saai zo, ik hoop toch dat er spannende dingen gaan gebeuren, volgens de berichten moet de glasaal nu echt een beetje op gang komen, we zullen zien.

Wordt vervolgd,,,,,,,

Sorry, the comment form is closed at this time.