apr 122019
 

Martijn had vorig jaar al aangegeven te willen stoppen als voorzitter van de vereniging, Heeft toch 14 jaar dit werk verricht en geeft ook aan dat er heel wat veranderingen zijn doorgevoerd. Verenigingsblaadje werd afgeschaft en vervangen door websites, d VISpas werd ingevoerd en de ledenadministratie werd ondergebracht bij de landelijk overkoepeling en sportvisserij werd omgevormd tot Sportvisserij Midwest Nederland. Martijn geeft ook aan dat er andere hobby’s om de hoek komen kijken en dat  de combinatie, gezin, werk, muziek maken en hengelsport in de knoop komen de dat hij een keus heeft moeten maken. Hij hoopt dat er spoedig een nieuw voorzitter gevonden, voor de volgende ??? jaren. Martijn wenst iedereen heel veel succes, geluk en een goede gezondheid en vergeet niet waar het allemaal om draait: pluk de dag, doe vooral dingen waar je blij van wordt en doe dat dan, als het even kan samen, langs de waterkant. Wij hebben Martijn leren kennen als een degelijke voorzitter zonder poespas, recht door zee en een bevlogen voorzitter, die zoals hij zelf aangeeft weinig aan de waterkant of prijsuitreiking aanwezig was -in tegenstelling tot zijn voorgangers-  omdat hij vond dat dat het werk was voor de commissie. Toch jammer dat een man als Martijn er voor kiest om wat anders te gaan doen.  Ook wij hopen dat er toch weer iemand opstaat om het stokje oftewel de mahonie houten hamer over neemt van Martijn. Wij wensen Martijn alle geluk in zijn verdere loopbaan en ( muziek ) leven in goede gezondheid met vrouw en kinderen.

Verder heeft ook Penningmeester Wouter aangegeven aan het eind van het jaar te stoppen en ook hij hoopt dat er iemand opstaat die het van hem overneemt. Ook Wouter heeft andere prioriteiten, waarbij dit penningmeesterschap in het gedrang komt. Vrouw, kindjes en drukke baan waarbij weinig vrije tijd overblijft. Wouter heeft er voor gezorgd dat het weer een heel gezonde vereniging geworden is in de jaren dat hij het beheer had over de portemonnee van de vereniging. Van 2011 zijn we van een min positie opgeklommen tot een dikke plus. Wij wensen Wouter alle goeds en gezondheid in zijn verdere leven met vrouw en kinderen

Maar daarmee zijn we er nog niet, ook Bianca Kroon, – Bianca de Reus zoals de meesten haar kennen, niets ten kwade van Sil haar man- die als Bestuurslid alle  bestuursvergaderingen uitwerkte en dit toch 15 jaar gedaan heeft en ook zij geeft te kennen dat het toch ook weer lastig wordt met drukke baan, man en kindjes, er weinig tijd overblijft voor wat anders. Zij geeft aan het eind van het jaar te stoppen met deze bezigheden.  Ik weet nog dat ze het altijd leuk ?? vond als ze als klein meisje een snoepje kreeg van Puck Talens als ze weer ergens aan het vissen waren. Natuurlijk wensen wij Bianca alle goeds in gezondheid met man en kinderen.

MOCHT ER IEMAND ZIJN DIE DE FUNCTIE VAN VOORZITTER, PENNINGMEESTER OF BESTUURSLID OVER WIL NEMEN,  NEEM DAN CONTACT OP MET DE VERENIGING.

Sorry, the comment form is closed at this time.