mei 082019
 

Vijf  jeugdige vissertjes kwamen naar het Overbos om de eerste wedstrijd te vissen. Gelukkig was het droog en dreigde het wel een beetje, alleen de vis was ( nog ) niet helemaal los. Jammer, de jongens deden hun best om een visje te vangen. Ege Kiraz was degene die op de beste plek zat en wist 15 visjes te vangen onder begeleiding van Teun Kanon.  Senne v. Riemsdijk wist toch nog 10 visjes te vangen en haalde hiermee de tweede plaats. De derde plaats moest gedeeld worden  door Max Baltus en Hayden Compier die allebei 2 visjes wisten te vangen. Helaas wist Mathia Compier geen vis tot bijten te verleiden. Volgende week wordt er weer gevist in Overbos bij de sporthal.

JEUGDCOMPETITIE 2019                  
    1e 2e 3e 4e 5e 6e 7e   Totaal  
    Aant Pnt Aant Pnt Aant Pnt Aant Pnt Aant Pnt Aant Pnt Aant Pnt   Aantal Punt
1 Ege Kriaz 15 1                           15 1
2 Senne v. Riemsdijk 10 2                           10 2
3 Hayden Compier 2 3                           2 3
4 Max Baltus 2 3                           2 3
5 Mathias Compier 0 5                           0 5

Sorry, the comment form is closed at this time.