mei 072019
 

OOOOOO, wat een zuinige avond, ongelooflijk. Nu weten wij precies hoe de vrijwilligers zich al een hele tijd voelen. Maar ja. Daar is ook niets aan te doen, ook dit kan wel eens gebeuren, leuk is anders. Ook het weer zal er geen goed aan doen, koud, zuinig temperatuur en geen stroompje in het water, dus alles zat tegen. Eerste trek geen enkele glasaal, maar wel 2 stekeltjes en een vis die we niet direct thuis konden berengen. Wijzelf twijfelden tussen een Roofblei of Winde en het bleek toch een Winde te zijn.  Dank aan de hulptroepen van Faccbookgroep  “Samen voor de aal”. Zo komen we er samen uit. Trek 2 NIETS, schepnet NIETS. Trek 3 NIETS, schepnet NIETS. Trek 4 NIETS, schepnet NIETS. Trek 5, YES, 2 glasaal en met schepnet NIETS. Kreeg net een berichtje binnen of er iemand al spiering gezien heeft, wij niet, in het verleden wel eens 2 stuks gevangen, maar daar houdt het mee op. Volgens mij is dat toch iets wat langs het Noordzeekanaal alleen bij de Oranjesluizen wordt gevangen.

Wordt vervolgd………..

Sorry, the comment form is closed at this time.