mei 102019
 

De glasaal laat het steeds meer afweten. Volgende week wordt het weer wat beter en ik hoop de vangst ook. We lopen nog steeds een heel stuk achter en ook zo deze avond, alhoewel wij nog steeds niet mogen mopperen ( doen we ook niet ), want bij de eerste trek hadden we al een zeenaald, voor de rest niets, ook niet met schepnet. Tweede trek helemaal niets, ook niet met schepnet. Derde trek hadden we een postzegel  een botje in het kruisnet en met schepnet niets. Vierde trek kruisnet weer een zeenaald en 2 glasalen en met schepnet ook 2 glasaal. Dat was het weer voor deze avond, maar die zeenaalden maakte onze avond weer helemaal goed. Wat zijn dat toch een aparte  vissen. Je kunt wel heel goed zien dat het familie is van het zeepaardje.

Wordt vervolgd…….

Sorry, the comment form is closed at this time.