mei 172019
 

Het is nog steeds koud, dikke jas maar weer aan en gaan.  Hopen dat de vangst goed is, maar helaas, ook deze keer viel het weer tegen. Trek 1 met kruisnet 1 flinke stekel en met schepnet 1 glasaal. Tweede trek helemaal niets en met schepnet ook niets, dit is demotiverend, ( moest lang zoeken naar dit woord in de dikke van Dale ). maar ja, je doet er niets aan. Derde trek kruisnet helemaal niets, schepnet 1 glasaal. Vierde trek kruisnet helemaal niets en met schepnet 2 glasaaltjes. Vijfde trek helemaal niets, ook niet met schepnet. De enige die nog redelijk vangt is de groep van Oranjesluizen, allen zitten die dik in de botten, ze zitten al over de 150, maar dan sta je in ieder geval niet voor Jan met die korte achternaam. Toch maar hopen op mooi weer en de aal weer een flinke boost krijgt, want dit is huilen met een petje op.

Wordt vervolgd…..

Sorry, the comment form is closed at this time.