mei 152019
 

Ook deze tweede wedstrijd is gewonnen door Ege Kiraz. Met Teun als begeleider is dat ook niet zo verwonderlijk, een betere leermeester kun je eigenlijk niet hebben. Ege wist uit het water in Overbos, bij de Sporthal, 16 vissen te vangen. Hele goede tweede werd Mathias Compier die 13 vissen uit het water haalde, op de voet gevolgd door zijn broer, die 11 vissen wist te vangen en daarmee derde werd. Senne v. Riemsdijk wist ze niet zo goed te vinden en pakte de vierde plek met 2 vissen. Probleem was af en toe dat er een dikke karper het nodig vond om de boel een beetje wakker te schudden en als een wilde  heen en weer te gaan  zwemmen.  Mathias wist hem wel een keer te haken, alleen vloog hij op hetzelfde moment weer los, dat was jammer. Of Mathias hem er uit zou krijgen, durf ik te betwijfelen. Volgende week word er gevist in het Willem-Alexanderplantsoen. Denk er om, kwart voor zeven verzamelen.

    WED 2 AANTAL PUNT
1 Ege Kiraz   16 1
2 Mathias Compier   13 2
3 Hayden Compier   11 3
4 Senne v. Riemsdijk   2 4
5 Max Baltus   0 5

Sorry, the comment form is closed at this time.