mei 292019
 

Helaas waren er maar twee jeugdleden die deze wedstrijd gevist hebben en dat waren Ege Kiraz en Hayden Compier, zijn broer moest naar het ziekenhuis , kwam wel later nog even kijken en Senne van Riemsdijk had zich ziek gemeld en Sam had andere dingen te doen. Dus hier moesten we het mee doen. Gevist is er aan de Warandavijver en daar wist Hayden de winst naar zich toe te halen. Negen vissen wist hij uit dit water te halen en Ege kwam tot 5 vissen, daar vielen er een hoop van de haak, net niet goed genoeg aangeslagen. Volgende week wordt er gevist bij de sporthal de Walvis, maar aan de Hoflanderweg, dus niet in het Overbos. Tot volgende week.

    WED 4 AANTAL PUNT
1 Hayden Compier   9 90
2 Ege Kiraz   5 50
3 Senne v. Riemsdijk   0 0
4 Mathias Compier   0 0
5 Max Baltus   0 0

Sorry, the comment form is closed at this time.