mei 102019
 

Hengelsportvereniging Kennemerland organiseert ook dit jaar weer een zomeravondcompetitie bestaande uit zeven wedstrijden. De zomeravond competitie start zoals gebruikelijk begin mei en wordt gedurende 7 weken elke woensdag avond gevist. De competitie bestaat uit een serie van zeven wedstrijden waarvan er 2 mogen afvallen. Alle zeven wedstrijden is de manier van vissen vrij. De wedstrijden duren 2,5 uur. Er wordt gevist in twee vakken. Na loting van een buitenstek, loot een deelnemer niet meer mee voor deze plaatsen. De wedstrijden vinden plaats op de woensdagavond. Er wordt gevist op gewicht.

Het voordeel van het vissen van een zomeravond competitie bij een vereniging:

 • Een mooie afsluiting van de woensdag, even lekker vissen,
 • Zo midden in de week een mooie afwisseling,
 • Geen inschrijfkosten,
 • Gezelligheid staat hoog in het vaandel,
 • Door mee te doen, blijf je scherp vissen,
 • Elke wedstrijd prijzen voor de 1e en een na laatste van ieder vak,
 • Eindklassement, waardebonnen voor de 1e t/m 3e plaats..

  Het vertrek is om 18.00 uur vanaf Rennservice Heemskerk, Communicatieweg, tegenover de Gemeente opslag/Shellstation in Heemskerk. De avond voorafgaande aan de wedstrijd wordt het wedstrijdwater bekend gemaakt op teamwebs, zodat vissers die van ver komen (verder dan 10 km van de verzamelplaats) rechtstreeks naar het viswater kunnen rijden.

  Reglement ontvangt u bij aanvang van de competitie.

  De data van de wedstrijden zijn:

1

Woensdagavond

15 mei 2019

2

Woensdagavond

22  mei 2019

3

Woensdagavond

29  mei 2019

4

Woensdagavond

5 juni 2019

5

Woensdagavond

12 juni 2019

6

Woensdagavond

19  juni 2019

7

Woensdagavond

26  juni 2019

Lijkt het wel wat om bij Hsv Kennemerland mee te vissen, schroom niet om ons te mailen voor meer info hsvkennemerland@hotmail.com.

De eerste wedstrijd van de zomeravond competitie is aanstaande woensdagavond 15 mei 2019. Wil je meedoen mail en kijk gelijk eens op teamwebs,  http://hsvkennemerland1.teamwebs.nl/index.php?class=Teamweb&id=8150

Sorry, the comment form is closed at this time.