jun 282019
 

We zijn weer gaan vissen in de Dije langs de Rosa Manussingel te Heemskerk op donderdag 27 juni. In het begin van de week was André daar gaan vissen om te kijken of er nu wel vis was te vangen want de eerste wedstrijd die we daar hadden gevist had niemand 1 visje gevangen. Ik wist er 42 te vangen in 1 1/2 uur tijd dus de vis deed het goed. Uitwijken naar de Knip was dus niet nodig. Iedereen had vis, de uitzondering was Tom Moolevliet die had HEEL VEEL vis. Met 161 stuks stak hij met hoofd en schouders boven ons uit. Teun Kanon klaagde dat de vis het bij hem niet zo goed had gedaan op stek 1 want 50 visjes dacht hij te hebben gevangen maar bij de telling bleken het er 86 te zijn…..noem dat maar slecht.
Er stond een beetje zijwind, temperatuur was voortreffelijk maar toch, als het zonnetje even achter een wolk verdween was het fris. Toon Colonello had een snoek op zijn stek die het voorzien had op zijn leefnet, dat is natuurlijk een net vol lekkers en bleef met zijn tanden in het net gehaakt zitten. Maar na een beetje schudden e trekken is de snoek vertrokken zonder schade aan te richten, dus toch wel een beetje mazzel. André is zijn linker gehoorapparaat verloren tijdens het vissen en is nadat hij daar thuis achter kwam onmiddellijk terug gereden naar zijn stek en gelukkig gevonden. In het bosje waar hij even heeft moeten lozen en zijn petje aan een tak bleef hangen en blijkbaar het gehoorapparaat had meegetrokken. Geluk bij een ongeluk.

Naam STEK AANTAL PUNTEN
T.Moolevliet 9 161 1
T.Kanon 1 86 2
T.Colonnello 8 65 3
J.Valk 7 59 4
F.Rusman 2 42 5
A.J. Castricum 4 41 6
P.Hakkenberg 5 38 7
G.v.Weert 6 31 8
A.v.Pel 3 29 9
R.Sprengers afw   10
J.Cabrera afw   10
R.Schoorl afw   10
TOTAAL   552  

Sorry, the comment form is closed at this time.