jun 022019
 

Gevist is er in Wormerveer door 4 baarsvissers. Het weer was goed,  temperatuur ook, alleen weinig deelnemers, slechts vier man die zin hadden om hun hengeltje uit te gooien. Helaas was de baars ook niet onder de indruk en werden er slechts 33 baarzen gevangen en dat geeft een gemiddelde van 8, heel erg weinig. Op elke stek was wel wat vis te vinden, maar bij alle vier was toch wel een nulstek. Jack  Valk begon met de beste stek van 4 en nam gelijk al een voorsprong(etje), daarna werd het wat minder en besloten we toch maar te verhuizen naar een andere stek die meer vertrouwen bood, dachten wij. Helaas, de eerste stek op de nieuwe locatie bracht slecht 3 baarzen op de kant, 2 voor Arie Goossen en 1 voor Edwin Teeling. De volgende stek bracht meer baasr op de kant en begon Edwin aan een inhaalrace. Mocht alleen niet meer baten, want dit was de laatste stek en werd Jack eerste met 12 baars, Edwin tweede met 11 baars, Arie Goossen en Gerrit van Weert wisten er allebei 5 te vangen.Edwin wist in de derde stek de grootste baars te vangen. Deze baars was 26,5 CM.

Naam Stek 1 Stek 2 Stek 3 Stek 4 Stek 5 Totaal

 

1 VALK J. 4 2 2 0 4 12
2 TEELING E. 1 0 2 1 7 11
3 GOOSSEN A. 1 2 0 2 0 5
3 WEERT VAN G. 2 1 0 0 2 5

 

Totalen : 8 5 4 3 13 33

Sorry, the comment form is closed at this time.