jun 012019
 

Goede temperatuur, alleen nog niet genoeg om een flinke boost te geven. Dat was te merken aan de vangst ook, helaas. Eerste trek kruisnet , niets, ook niet met schepnet. Tweede trek kruisnet, weer niets, ook niet met schepnet. Derde trek 1 Bot, zo groot als een vingernagel en een zeenaald gevangen met schepnet. Vierde trek kruisnet 1 glasaal en 1 zeenaald en met schepnet niets. Vijfde trek kruisnet weer 1 zeenaald en met schepnet weer niets. Dat was de hele vangst van deze avond. Onze hoop is nu toch gevestigd op de volgende week, maar goed komen doet het niet meer. We zitten nu op 357 glasaal met kruisnet ( vorig jaar 798 ) en met schepnet zitten we nu op 796 glasaal ( vorig jaar 2083 ). Dus je ziet dat we pas op de helft van vorig jaar zitten en we moeten nog maar 8 keer.

Wordt vervolgd…….

Sorry, the comment form is closed at this time.