jun 092019
 

Dit was weer een heel zuinige avond waar we zelf best wel een hoop mazzel hadden met het weer. Als we b.v. dinsdag hadden moeten monitoren waren we niet gegaan , denk ik. Maar goed, de vangst, zoals ik al zei. Heel zuinig. Eerste trek kruisnet niets, met schepnet 3 glasaal en 1 stekeltje. Tweede trek kruisnet 1 zeenaald, met schepnet 1 glasaal. Derde trek kruisnet helemaal niets en met schepnet 1 glasaal. Vierde trek kruisnet 1 glasaal en 1 botje en met schepnet 2 glasaal en 1 zeenaald. Vijfde trek kruisnet helemaal niets, ook niet met het schepnet. Wat we wel weer hadden deze avond, dat waren 2 zagers die aan de oppervlakte zwommen. Dat brengt de vangst voor deze avond met kruisnet 1 glasaal, 1 zeenaald en 1 botje en met schepnet 7 glasaal. 1 stekeltje en ook weer 1 zeenaald.

Wordt vervolgd……

Sorry, the comment form is closed at this time.