jun 092019
 

Deze avond was in ieder geval een stuk beter dan afgelopen maandag, toch ook weer mazzel met het weer, hebben we af en toe nodig, nu de vangst nog een beetje opkrikken, dan zijn we helemaal blij, hoewel we toch tevreden zijn met onze vangsten. Eerste trek kruisnet 1 glasaal en 1 driedoornige stekelbaars en met schepnet 7 glasaal. Tweede trek kruisnet 1 glasaal en met schepnet 4 glasaal. Derde trek kruisnet 2 glasaal en 1 pootaal en 1 stekeltje en met schepnet 4 glasaal. Vierde trek kruisnet 3 glasaal, maar met schepnet 15 glasaal, dat zijn betere aantallen, daar doen we het voor. Het is alleen jammer dat we deze aantallen niet in het kruisnet hebben, dan worden ze tenminste met de grote hoop meegeteld. Ze worden nu wel apart vermeld, maar toch. Vijfde trek kruisnet 1 glasaal en met schepnet ook weer 13 glasaal.

Wordt vervolgd…..

Sorry, the comment form is closed at this time.