jun 252019
 

Ook dit keer een goede vangst en verschrikkelijk warm, Het was met de begintijd om 22.37 nog 28 gr. Als je dan in de auto zit met airco en je rijdt naar de monitorplek en je stapt weer uit, is het net een heel warme deken die over je heen valt en dat is niet zo prettig. Maar ja, de buurtjes lagen al in hun bedje en dat was het ook niet, daar kunnen wij niet tegen, die hitte. Er moest nog wel even gemonitord worden en zoals ik al zei, het viel weer niet tegen. Eerste trek kruisnet gelijk al 11 glasalen en 1 baarsje, met schepnet al 21 glasaal, dus dat was al een mooie trek. Tweede trek kruisnet ook weer 11 glasaal en met schepnet het dubbele, 22 stuks glasaal. Derde trek 12 glasaal en met schepnet ook nog eens 31 glasaal. Vierde trek kruisnet was iets minder, slechts 4 glasalen en met schepnet 18 glasalen. Vijfde trek kruisnet 12 glasaal en met schepnet 17 glasalen. Dat maakt wee een totaal van 50 met kruisnet en 99 met schepnet. Het is wel een raar jaar, we begonnen met de koudste februaridag om te monitoren, het was de heetste mei ooit en nu weer monitoren met 28 graden. Donderdag is onze laatste dag om te monitoren en ook weer om 22.37 en dan lig ik weer om 00.45 in mijn bedje. Ik hoop wel dat we donderdag ook nog een mooie (vangst) avond hebben.

Wordt vervolgd……

Sorry, the comment form is closed at this time.