jun 272019
 

Woensdagavond de prijsuitreiking en dat was een gezellig gebeuren. Op de tafel stonden de bekers en de prijzen uitgestald. Mooie feederhengel, een spinhengel, een winckle picker en een zwaarder spinhengel, alle hengels uitgevoerd met toebehoren. Maar eerst hadden we natuurlijk nog de koppelwedstrijd die dinsdagavond gevist is. Dit was ook weer een warme avond en de vis was een stuk kleiner dan vorige week toen de laatste competitie gevist werd. Het belangrijkste is dat er in ieder geval leuk werd gevangen, dat is toch wel een vereiste. De koppels waren vorige week al samen gesteld, dus iedereen wist al wie zijn vismaat was. Eerst werden Matthias Compier die samen viste met Jack Valk en zij wisten samen 30 vissen te vangen, goed voor 300 punten, Tweede werd Ege Kiraz die samen viste met Siem Strotman en die wisten er samen 19 te vangen hier zaten 2 vissen bij die 15 punten waard wateren en kwamen zij op 200 punten. Derde werd Senne v. Riemsdijk met zijn opa die samen 14 vissen gevangen hadden, waarvan er ook weer twee groter waren en extra punten opleverde en kwamen tot 15 punten. Vierde werden Hayden Compier met Ap Dijkhuis die samen 4 vissen gevangen hadden waarvan er 1 boven de 20 cm zat en leverde 20 punten extra op en kwamen zij op een totaal van 50 punten. Omdat we dit jaar slechts vier deelnemertjes hadden is er besloten om ze allevier een prijs te geven. De jeugdcompetitie is gewonnen door Ege Kiraz die in deze wedstrijdjes 80 vissen heeft gevangen en 855 punten bij elkaar sprokkelde. Tweede werd Matthias Compier die 71 vissen ving en 845 punten haalde. Derde werd Senne v. Riemsdijk met 70 vissen en 735 punten. Vierde werd Hayden Compier met 61 vissen en 655 punten. Matthias wist de grootste vis te vangen in de competitie een van 21,7 cm waardoor hij ook nog de beker kreeg voor de grootste vis. De Joop Waterlander Beker wordt uitgereikt aan degene die zijn plek schoon achterlaat, luistert en geen rotzooi schopt en vriendelijk is voor mens en dier. Dit was een heel lastige beslissing, juist omdat er maar vier deelnemertjes waren, waardoor de keus er moeilijk wordt, na moeilijk overleg is besloten om deze Beker uit te reiken aan Senne v. Riemsdijk. Wij hopen jullie volgend jaar zeker weer te zien.

 

KIJK OOK EVEN IN DE GALERIJ VOOR DE FOTO’S

Mocht je foto willen hebben, kan dat natuurlijk. Even een mailtje naar jack.valk@casema.nl  dan stuur ik de originele foto door.  

Sorry, the comment form is closed at this time.