jul 062019
 

Het heeft even geduurd maar door vervelende omstandigheden was ik niet in staat eerder de gegevens aan jullie door te geven. Want verlies je eerst een gehoorapparaat dan moet daar natuurlijk een vervolg op zijn: Kist met tuigjes verloren na de wedstrijd in de Kuil. Had de doos op de auto laten staan. Ook nu was het geluk aan mijn zijde want iemand in Uitgeest had de kist zien liggen en reageerde op mijn oproep op Facebook, kist weer bijna onbeschadigd terug. Maar je bent wel de hele dag bezig met overal informatie te zoeken, ga je ook nog naar RIK om te kijken of hij nog goedkope dobbers heeft, niet dus, dan naar van Someren, maar niet de dobbers die ik zoek, dan maar naar NIPRO waar ik altijd slaag. Nieuwe spullen gekocht, kom je thuis met de spullen word je gebeld door de meneer die mijn viskist heeft gevonden. Nou ja, extra spullen zijn nooit weg maar wel jammer dat ik het telefoontje niet een uur eerder had ontvangen, had ik niet zo veel geld hoeven uitgeven. Toch blij dat er nog mensen zijn die wat ze vinden het ook terug geven aan de verliezer.

Dan over naar andere zaken:  De wedstrijd in de Kuil.
Hier waren de winnaars ook weer niet de buitenstekken maar de vissers midden in het parcours en ook nu weer iemand die uit zijn slof schoot met 62 vissen. Gerrit van Weert werd daarmee eerste gevolgd door Toon Colonnello met 43 vissen en als derde eindigde André van Pel met 31 vissen. Opvallend was dat er heel veel kleine vis is gevangen en dat André een net had met meer dan de helft grote voorns.
Rob Sprengers verspeelde een karper maar dat is niet bijzonder als je vist met de vaste stok met dunne lijn en kleine haak. Oh ja, voor ik het vergeet; dank je wel Jean dat je mijn spullen bij de weg hebt gezet want het ging donderdag niet zo goed met mijn benen.

Naam stek aantal soort PUNT
G.v.Weert 9 62   1
T.Colonnello 6 43   2
A.v.Pel 2 31   3
T.Moolevliet 10 25   4
P.Hakkenberg 5 22   5
J.Cabrera 3 22   5
J.Valk 4 10   7
T.Kanon 8 6   8
R.Sprengers 1 6   8
F.Rusman 11 2   10
A.J. Castricum 7 2   10
R.Schoorl Afw     12
TOTAAL   231    

Sorry, the comment form is closed at this time.