jul 122019
 

Moet eerst even reageren op de opmerking van Toon Colonnello. Op de water kaart die hij heeft staat dat de Dije niet het water is waar wij vissen. Volgens zijn kaart is de Dije daar waar de Knip (Breedweer vijver) is. Ik heb dit even uitgezocht en ben op een van de kaarten die ik in mijn bezit heb (op de pc) even gaan kijken en daar staat bij de Breedweer vijver aangegeven de Knip en het water waar wij altijd vissen staat de Dije. Het is dus maar net welke kaart je moet geloven. Dan de wedstrijd. Voor sommige een saaie wedstrijd evenals voor mij zelf. Toen ik Jack Valk naast mij hoorde zeggen dat het van hem vier uur mag worden dacht ik hetzelfde want op de stekken 5, 6 en 7 werd nauwelijks vis gevangen. Niet ver, niet dicht bij, niet hoog, niet op de bodem, niet met maden of pinkies en ook niet met afgeknipte maden of pinkies en een wurmpje hielp ook al niet. Jack Valk en Rob Sprengers moesten het met 6 vissen doen en zelf had ik 1 visje meer. Winnaar werd Gerrit van Weert met 39 vissen en de uitslag verder zie je op de bijlage. Tom Moolevliet die tot op heden de grootste vis had gevangen, een brasem van 39,  is zijn record kwijt. Nu is Paul Hakkenberg de record houder met een brasem van 49 cm. Wie verbeterd hem.??

Naam stek aantal   soort rang
G.v.Weert 10 39     1
T.Moolevliet 9 25     2
T.Colonnello 8 25     2
P.Hakkenberg 1 24 49 cm Brasem 4
T.Kanon 4 21     5
A.J. Castricum 3 13     6
F.Rusman 2 11     7
A.v.Pel 6 7     8
J.Valk 7 6     9
R.Sprengers 5 6     9
J. Cabrera Afw 0     12
R.Schoorl Afw 0     12
TOTAAL   177      

Sorry, the comment form is closed at this time.