okt 022019
 

Beste leden,

Wij zijn verheugd om u te kunnen melden dat wij vanaf vandaag (1 oktober) een nieuw clubhuis hebben! Wij huren het clubhuis van jeu de boules-vereniging Elza Boules aan de Laan van Meerestein 1 in Beverwijk. Het clubhuis bevindt zich aan de rand van park Overbos, tegenover uitvaartcentrum Eeken. De huur is in eerste instantie voor 1 jaar, tot 30 september 2020, met een optie om de huur daarna te verlengen als beide partijen dat willen.

Na een aantal positieve gesprekken met het bestuur van Elza Boules, hebben we goede afspraken gemaakt over de huur. Wij zijn ervan overtuigd dat wij er met deze nieuwe locatie op vooruit gaan, en dat het u ook erg zal bevallen! Voor uw informatie, hierbij de belangrijkste punten op een rij:

  • Er is ruim voldoende parkeerruimte vlak voor de deur;
  • Het clubhuis is gemakkelijk toegankelijk voor jong en oud;
  • Het clubhuis heeft een gezellige bar met een uitgebreid assortiment aan drank en hapjes;
  • De mogelijkheden om gebruik te maken van het clubhuis zijn heel flexibel;
  • Elza Boules zorgt dat er altijd iemand van de barcommissie aanwezig is om de aanwezigen te bedienen;
  • De kosten zijn lager dan in de oude situatie (125 euro per maand, waar we voor ons vorige clubhuis 150 euro betaalden);
  • Op verzoek van Elza Boules worden afspraken om het clubhuis te reserveren gemaakt via het bestuur van HSV Kennemerland.

Als u een ruimte nodig heeft voor een prijsuitreiking, een praatavond, of voor een andere gelegenheid, dan kunt u terecht in het clubhuis van Elza Boules. Wij hopen van harte dat onze leden en commissies voor hun activiteiten zoveel mogelijk gebruik zullen maken van deze nieuwe locatie. Voor gebruik van het clubhuis kunt u één van de bestuursleden benaderen, dan zorgen wij ervoor dat de ruimte voor gereserveerd wordt op het gewenste moment.

De aankomende extra Algemene Ledenvergadering op 21 november vindt ook plaats op deze locatie. Noteert u alvast 21 november in uw agenda, wij hopen u dan om 20:00 uur te zien in het clubhuis van Elza Boules aan de Laan van Meerestein 1 in Beverwijk!

Sportieve groeten,

Namens het bestuur van HSV Kennemerland,

Wouter Huijzendveld, penningmeester

Sorry, the comment form is closed at this time.