dec 242019
 

We starten het nieuwe seizoen zoals al jaren het geval is met de openingswedstrijden.
De wedstrijdcommissie wil je dan ook van harte uitnodigen met ons mee te doen aan de openingswedstrijden. Geen lid maar wel interesse en je wilt het bij ons een keer proberen voordat je besluit eventueel lid te worden, dan is dit je kans. Ook zonder lid te zijn kan je meedoen, je dient wel in het bezit te zijn van een geldige visvergunning en je vooraf op te geven. Dus wil je het eens bij ons proberen, dan is dit je kans.

De winnaar na twee wedstrijden ontvangt de wisselbokaal en na de 2e wedstrijd is er voor iedere deelnemer een prijs. De wedstrijden duren 4 uur en er wordt gevist op gewicht. Voor een ieder die eens sfeer willen proeven bij onze wedstrijden is dit een goede gelegenheid.

De kosten bedragen € 10.

De datums voor de openingswedstrijden zijn Zondag 22 maart en 5 april 2020.

Vrije hengelkeuze en op gewicht.

Het vertrek is om 7 uur vanaf Rennservice Heemskerk. Voor vissers die van ver komen, mogen rechtstreeks naar het water toerijden. Via onze site teamwebs staat altijd aangegeven waar we vissen. Met daarbij zelfs locatiebepaling om je Tom Tom (of andere navigatie).

Het voordeel van het vissen van deze openingswedstrijden is:
s’ Morgens vissen, s’middags tijd voor het gezin of andere activiteiten;
Gezelligheid staat hoog in het vaandel;
Ofwel, aarzel niet langer en vis ook de openingswedstrijden met ons mee.

Inschrijven etc, meld je aan via teamwebs: http://hsvkennemerland1.teamwebs.nl//index.php?class=Teamweb&id=8150

Aanmelden of meer info kan ook via: hsvkennemerland@hotmail.com

Wedstrijdcommissie Hsv Kennemerland

Sorry, the comment form is closed at this time.