jan 202020
 

Uit handen van Federatiebestuurder Jan van de Bovenkamp ontvingen Anja Groot en Nico Schouws tijdens de vrijwilligersavond beiden de zilveren erespeld van Sportvissserij Midwest Nederland.

Afgelopen jaar werd Anja Groot Nederlands Kampioen bij de Dames. Daarvoor werd zij zelfs 3 keer Wereldkampioen. Met haar uitzonderlijke prestaties en overwinningen heeft Anja Groot het Damesvissen op de kaart gezet en gepromoot.Verder heeft zij meegewerkt aan voor en instructies aan de jeugd. Tijdens de gezellige bijeenkomst voor vrijwilligers ontving Anja van HSV Kennemerland  bloemen en een envelop met inhoud. 

Dit jaar is het 40 jaar gelden dat Nico Schouws lid van de wedstrijdcommissie werd. Jaarlijks worden er een zomer, zomeravond en een wintercompetitie gevist, alsmede diverse losse wedstrijden. Jaarlijks zijn het ong.  25 wedstrijden waaraan 20 tot 30 sportvissers aan deelnemen. Voor de clubwedstrijden verzorgt hij den prijzen en schrijft hij een verslag. Vroeger voor het clubblad, later voor de website en Facebook.

Vele jaren was Nico penningmeester bij drie verenigingen. Van 1986 t/m 2014 was hij mede-organisator van de zeer gewaardeerde bedrijvenwedstrijd. Een klassieker onder de open witviswedstrijden die met 200 deelnemers steeds was volgeboekt. De jeugd laten kennis maken het de hengelsport is zijn grote passie. Bij Het Snoekje leidde hij 7 jaar de jeugdcommissie en schreef hij maandelijks een informatieblad voor de jeugd. Hij was in 2009 een van de eerste door Sportvisserij Nederland opgeleide  Vismeester en is dat nog steeds. Ook Nico kreeg een bos bloemen en een cadeaubon van HSV Kennemerland.

       

Sorry, the comment form is closed at this time.