jan 202020
 

Tijdens de bijeenkomst voor de vrijwilligers zijn de vissers van het team dat vorig jaar Nederlands Kampioen Clubs is geworden gehuldigd.In een geestige toespraak prees Jan van de Bovenkamp, bestuurslid van Sportvisserij Midwest Nederland, de bijzonder prestatie van het team, dat onder andere het sterke  team van De Blankvoorn uit Groningen nipt versloeg.  De wedstrijdtactiek van teamcaptain Nico Schouws heeft goed gewerkt op het moeilijke bevisbare water van de lage vaart bij Almere. Na een zeer spannende wedstrijd werd HSV Kennemerland de trotse winnaar.De vijf hoogst geklasseerde vissers van het team Kennemerland behaalden 2 eerste plaatsen, een tweede, een derde en een zesde plaats. Als blijk van waardering overhandigde de voorzitter Kees Schotanus een cheque van 250 euro om kleding te kopen voor de witvissers.

Sorry, the comment form is closed at this time.