mrt 222020
 

Het coronavirus en de bestrijding daarvan houdt de hele wereld in haar greep. Het is een situatie die wij nog niet eerder hebben meegemaakt en die bijzondere maatregelen nodig maakt.

NOC*NSF adviseert om alle clubbijeenkomsten – waaronder sportwedstrijden – tot en met 6 april af te gelasten.

 En daar sluiten we ons bij aan. Alle wedstrijden en bijeenkomsten van HSV Kennemerland zijn afgelast. Deze week zou de uitnodiging voor de algemene vergadering, die op 23 april was gepland, gepubliceerd worden. Maar het bestuur heeft besloten de ALV voor onbepaalde tijd uit te stellen.

De overheid heeft allerlei maatregelen afgekondigd om verspreiding van het virus tegen te gaan. Zojuist zelfs een Noodmelding van NL-Alert ontvangen om 1½ meter afstand te houden en bij ziekte of verkoudheid thuis te blijven.

Het mooie weer nodigt uit op naar buiten te gaan en een hengeltje uit te gooien. Dat is (nog) niet verboden maar de vraag is of het verstandig is. In Nederland hebben we nu nog enige bewegingsvrijheid in tegenstelling tot de ons omringende landen. Het moment van een lockdown waardoor we binnen moeten blijven lijkt steeds dichterbij te komen.

Bescherm uzelf en de mensen om u heen. Let een beetje op elkaar. Samen tegen Corona!

Sorry, the comment form is closed at this time.