mrt 132020
 

NOC*NSF ADVISEERT OM ALLESPORTBIJEENKOMSTEN IN MAART AF TE GELASTEN

NOC*NSF adviseert haar leden om alle clubbijeenkomsten – waaronder sportwedstrijden – tot en met 31 maart af te gelasten.

Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. In het kort komen die er op neer dat wat begin van de week het advies was voor Noord-Brabant, nu voor heel Nederland geldt en tot en met 31 maart.

Vandaar dat NOC*NSF opnieuw, en nu voor heel Nederland met klem adviseren alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 31 maart.

OOK SOCIALE CONTACTEN STERK VERMINDEREN

Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

SPORTVISSERIJ NEDERLAND ADVISEERT BEPERKING SPORTVISEVENEMENTEN

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft Sportvisserij Nederland gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. Sportvisserij Nederland vraagt alle hengelsportorganisaties alle wedstrijden en andere sportvisevenementen af te gelasten tot en met 31 maart.

Dit advies betreft alle wedstrijden, ongeacht niveau en competities. Andere sportbonden hebben vergelijkbare maatregelen getroffen.

Ook cursussen en andere evenementen zoals themadagen en vrijwilligersdagen zullen geen doorgang vinden. Ook bijeenkomsten met minder dan 100 personen. Betrokkenen worden hierover geïnformeerd. Sportvisserij Nederland wil bijdragen aan het indammen van het coronavirus en verdere verspreiding van het virus voorkomen.

BESTUUR HSV KENNEMERLAND NEEMT ADVIEZEN NOC*NSF OVER

Het bestuur van HSV Kennemerland neemt de adviezen van NOC*NSF en Sportvisserij Nederland over en heeft besloten dat alle verenigingsactiviteiten tot en met 31 maart niet kunnen doorgaan.

Verder is het clubhuis van ELZA Boules in dezelfde periode gesloten.

Sorry, the comment form is closed at this time.