mrt 132020
 

Dit was wel een leuke avond om te doen. Vangst was niet buitengewoon, maar we zijn leuk bezig. Alleen de wind vol op ons koppie, maar gelukkig droog en een goede temperatuur. Eerste trek begon slecht, helemaal niets, mar bij de tweede trek kwam er toch een glasaal mee naar boven. Derde trek kruisnet kwam er ook weer een glasaal en 2 hardertjes mee naar boven. Vierde trek kwam er alleen een zager mee naar boven, maar met schepnet  wist Paul toch weer 3 glasaal te pakken. Laatste trek kruisnet geen glasaal maar wel  1 stekeltje en 3 hardertjes en met schepnet wist Paul er weer 4 glasaal te pakken. Het is nog niet spectaculair maar we vangen wat. Heb nog even gekeken wat de vangsten zijn langs het Noordzee Kanaal en de vangsten zijn nog bedroevend. De enige die hard moeten werken  is de ploeg bij Aetsveld, die hebben al een paar honderd vissen gevangen, helaas alles wit, op 2 baarsjes na. Volgende week gaat de temperatuur omhoog en zetten we daar maar op in.

Wordt vervolgd…………

Sorry, the comment form is closed at this time.