mrt 172020
 

Dit zijn de avonden waar je op hoopt, stroompje, goed weer. Maar helaas hebben ook wij te maken met de Coronavirus. Die *^^&%^$% Coronavirus houdt heel de Wereld in zijn greep en ook ( zelfs ) wij hebben er mee te maken. We stonden gisteren met bijna de hele ploeg ( 4 man ) aan het water en waren we eigenlijk al in overtreding. In ieder geval hebben we afgesproken dat Ben van Mourik tot eind april thuisblijft, Edwin doet de maandagavond en Paul komt op de donderdag avond tot eind april en dan neemt Ben het weer over van Edwin en John neemt het over van Paul in Mei. Ik ( Jack ) blijf gewoon elke avond komen. Dan zien we wel weer verder en zo hopen wij ons steentje ook bij te dragen om het virus in te dammen. Zelfs onze viswedstrijden van onze vereniging zijn allemaal afgelast. BAAAALEN.

Maar goed, terug naar de vangst. Eerste trek 7 glasaal in het kruisnet en 1 stekel en ook net als vorige jaren vangen we ook met het schepnet. Deze trek 3 glasaal. Tweede trek 5 glasaal en een moederaal tussen de 50 en 60 cm. In het kruisnet. Die paling hebben we gelijk terug gezet, anders blijft er weinig ruimte over in het cuvet en 4 glasaal en 3 hardertjes met schepnet. Derde trek 10 glasaal in het kruisnet en 7 glasaal met schepnet. Vierde trek met kruisnet 6 glasaal en 8 glasaal met schepnet. Vijfde trek kruisnet 7 glasaal en  18 glasaal met schepnet. Maakt een totaal van 35 glasaal met kruisnet plus die dikke paling en 1 stekel. Schepnet 40 glasaal  en 3 hardetjes. Ik vind het een mooie score voor een doordeweekse dag.

Word vervolgd……

Sorry, the comment form is closed at this time.