mrt 222020
 

Sinds oktober vorig jaar gebruikt HSV Kennemerland het clubhuis van Elza Boules voor haar activiteiten. Omdat jeu de boules wedstrijden sinds enige tijd overdekt gehouden moeten worden is Elza Boules gestart met de voorbereidingen voor de bouw van een nieuw clubhuis met een hal met overdekte banen.

Dat is tegenwoordig een moeizaam proces waarin veel zaken geregeld moeten worden. Zo moest bijvoorbeeld aangetoond worden dat er geen vleermuizen in de omgeving zijn.

Een flinke financiële tegenvaller is dat er toch een fundering met heipalen moet komen.

Het goede nieuws is dat de gemeente de omgevingsvergunning vorige week heeft goedgekeurd. Nu maar hopen dat er geen bezwaren worden ingediend en de bouw snel kan beginnen. Dit betekent voor ons dat we over enige tijd mee verhuizen naar het nieuwe clubhuis.

Leden en bestuur van Elza Boules gefeliciteert met deze mijlpaal en veel succes met de bouw!

Sorry, the comment form is closed at this time.